HVORFOR VELGE OSS?

Vi er brennende engasjert! Som Innlandets leverandør av Urbanhus tilbyr VI deg arkitekttegnet bolig med det lille ekstra.

Vi er opptatt av at du som kunde får et unikt produkt, som representerer deg og gjør deg både stolt og glad – hver dag! Sammen med Urbanhus har vi spesialisert oss på å levere moderne og funkisinspirerte boliger, med fokus på design, kvalitet og funksjonalitet.

Hvordan foregår prosessen?

Finner du ikke den rette boligen på var nettside? Da tegner vi om boligen for deg, slik at den tilfredsstiller dine ønsker og behov. På vårt hovedkontor i Haugesund har vi flere dyktige arkitekter med bred kompetanse innen arkitekturprosjektering, klare til å skreddersy din bolig for deg. Vi tegner om hus fra vår nettside eller tegner helt ny bolig fra scratch. Dette er en svært viktig fase og har stor innvirkning på sluttresultatet, derfor er det viktig å investere litt tid og penger på dette.

Tegninger

Gjennom en kostnadsfri befaring/konsultasjon får vi et inntrykk av blant annet ønsker og behov, budsjett og tomtestørrelse.  For å starte med et oppdrag, ønsker vi å formalisere dette. Det gjør vi ved å inngå en tegneavtale for oppstart av tegninger. Kostnaden for et oppdraget ligger som regel mellom 20–30 000,- og må sees å være en svært rimelig inngangsbillett for å få utkast til en arkitekttegnet bolig. Avtalen gjøres direkte med Designbygg som vil følge deg i hele prosessen.

Klar for å bygge?

Når boligen tilfredsstiller dine ønsker og behov, innhentes priser hos vår entreprenør slik at vi kan sette sammen et tilbud til deg, ihht. oppgitte spesifikasjoner. Vi leverer som regel nøkkelferdig bolig, men tilpasser oss også her ditt ønske som kunde. 

Kontrakt

Tegninger og tilbud danner grunnlag for kontraktsinngåelse. Vi benytter oss av Standard Norge, byggeblankett 3425 (Bustadoppføringslova).

Søkeprosess

Når kontrakten er inngått, starter prosessen med å søke godkjenning for bygging i den aktuelle kommune. Det er en prosess som Designbygg utfører for deg som kunde. Når godkjenningen foreligger, starter selve byggingen og man kan glede seg over å se sin boligdrøm bli realisert!

Bygging

Byggeprosessen følges opp av egen byggeleder som du har dialog med underveis i prosessen. Byggetid varierer ut fra årstid, ferieavvikling og andre faktorer, men vi regner mellom 6–12 mnd. som en normal byggetid. Når boligen er ferdig vil det bli søkt om ferdigattest fra kommunen. Det vil bli holdt en formell overlevering når den er klar. Du vil få informasjon om produkter og materialer i din bolig og hvordan du skal vedlikeholde disse.

Ettårskontroll

Når du har bodd i boligen i ett år, vil vi ta kontakt for å avtale en kontroll for å se at alt fungerer som det skal.

Garanti

Bustadsoppføringslova § 12 – entreprenørens garanti 5% av kontraktsum gjeldene i 5 år fra overtakelse av bolig.

TA KONTAKT MED OSS

Om du har store planer eller bare har en idé du vil diskutere med oss, ta kontakt!